vergelijking van elektronische winkels en decoratieve cosmetica

2 mei 2022


de meeste oudere meisjes en vrouwen bezitten tenminste wat verf. Jonge meisjes vooral Fleuren concealer, Poeder en mascara, en oudere meisjes en vrouwen toe te voegen aan deze meer expressieve lippenstift, grappige lijnen en tinten. Decoratieve cosmetica worden vaker gekocht, omdat het praktisch consumptiegoederen zijn. Als we aandringen op cosmetica van betere kwaliteit, kan het ons veel geld, moeite kosten, wachten in de rij in drogisterijen en parfums, één ding is genoeg – om in elektronische winkels te kopen.Každá žena má doma alespoň jeden kus make-upu

voordelen van online winkelen

Er zijn verschillende voordelen aan online winkelen. Misschien is het grootste ding dat je niet hoeft te gaan naar een brick and mortar winkel. U kunt alles bestellen vanuit het comfort van uw huis, kantoor of waar u ook bent. 1. Een ander voordeel is dat u in de e-shop alleen kunt filteren wat u zoekt, zoals merk, producttype en prijsklasse. Een online winkel kan meer soorten producten aanbieden dan u in een fysieke winkel zult vinden. Als er kortingen of andere evenementen in de e-shop zijn, zoals Blackfriday, kunt u deze per e-mail, SMS of op de Facebook-pagina van de winkel melden.

nadelen van online winkelen

het grootste nadeel van online winkelen is om dingen niet aan te raken. Ik weet niet 100% zeker of de kleur poeder of make-up bij me past, de bronzer is niet te Oranje of de lippenstift is niet te flitsend. Probeer ook niet het parfum of de consistentie van het gewenste product. Online winkelen kan in dit opzicht een beetje riskant zijn. Aan de andere kant, zoals het spreekwoord zegt, krijgt iemand die geen risico \’ s neemt niets. Vergeleken met de aankoop in een fysieke winkel bestaat de resulterende aankoopprijs uit verschillende componenten (het hoeft niet noodzakelijkerwijs alles te vertegenwoordigen):

  • productprijzen, Inclusief BTW,
  • verzending en behandeling,
  • betaalmethoden,
  • Verzendverzekering.

de meeste e-shops voor decoratieve cosmetica bieden bijvoorbeeld ten minste twee leveringsmethoden. Via Tsjechische Post (pakket aan hand, pakket aan post), koerier (PPL, GLS,…Wij bieden levering aan postorder, of meestal de goedkoopste pick-up. Wat de betaalmethode betreft, hebt u de keuze uit online kaartbetaling, bankoverschrijving, rembours of rembours (wat eigenlijk een soort rembours is). Het kostenvoordeel is de verzendverzekering, die ongeveer 15CZK is. Het bestaat zodanig dat u recht heeft op het bedrag van het gekochte product in geval van beschadiging of verlies van de goederen.Online nákup bývá výhodnější

Elnino.cz

イー-ショップElnino.cz 1. Het wordt beschouwd als een van de beste in zijn vakgebied. Het biedt een groot aantal van zowel decoratieve cosmetica en parfums, haar, lichaam en gezicht cosmetica. Het grootste voordeel van deze online winkel is de prijs van het product. Ten eerste hebben ze constante actie op goederen, verschillende verkopen (Black Friday meerdere keren per jaar, cosmetica verkooppunten), parfumtesters tegen zeer gunstige prijzen en permanent lage prijzen Een goed voorbeeld is de L \’ Oréal Paris Fake lash superstar mascara. EショップNotino.cz In de online winkel kunt u het kopen bij 287CZK,Elnino.cz we kopen deze mascara voor een ongelooflijke 184czk, het is bijna 100 Kronen verschil. Ik zal nog 1 interessant ding toevoegen aan deze informatie. Voor mij is dit de beste mascara die er bestaat. Aan de ene kant is het betaalbaar voor bijna iedereen, voedt de wimpers aan de ene kant en heeft een absoluut onrealistisch effect aan de andere kant – de wimpers worden echt dikker, plakken niet aan elkaar, strekken zich veel uit en de algehele duurzaamheid is geweldig. Over het algemeen geef ik e-Shop een 5/5.

cz

イー-ショップNotino.cz het is veel beter bekend dan de eerste genoemd. Op TV wordt het vaak genoemd in reclame en biedt het soms een verscheidenheid aan evenementen, waaronder gratis verzending in het weekend en gereduceerde prijzen voor Versace-parfums. Elnino.cz maar het biedt een iets breder scala aan cosmetica tegen vrijwel dezelfde prijs als fysieke winkels. Als u hier verzendkosten en betalingskosten aan toevoegt, zal het oplopen tot een hoger bedrag dan de drogisterij-en parfumkosten. Momenteel wordt 8% korting toegepast op alle cosmetica voor vrouwen in verband met Internationale Vrouwendag, die op de 8e valt. niet alleen in breznoElnino.cz hier voeg ik toe aan een goede kwaliteit communicatie met klanten, een grote selectie van leveringsopties. De snelheid waarmee uw bestelling aankomt is ook geweldig. オンラインストアの全体的な評価Notino.cz het is 4/5.

Dekorativka.cz

1 van de andere, maar weinig bekende elektronische shops電子ショップですDekorativka.cz deze gevirtualiseerde cosmeticawinkel biedt ook een vrij breed scala aan cosmetics.It heeft een heel groot portfolio van kunstmatige wimpers, en een van de aangeboden merken is Ardell, het heeft echt de beste kunstmatige wimpers voor mij.1 Daarnaast biedt het een aantal minder bekende (gepubliceerde, over-the-counter) merken, waaronder Regina en zijn legendarische wimpermake-up. Maar in hun repertoire zijn er geen merken als Chanel, Dior of Yves Saint Laurent.Aan de andere kant bieden ze vaak buitenlandse merken aan, zoals carmex en The Balm. Dekorativka.cz het biedt relatief snel voor relatief mooi geld. Ik kan bijvoorbeeld al hun producten vinden. eショップElnino.cz wat beter is voor mij. Over het algemeen geef ik het een 3/5.

Pink Panda

Pink Panda E-shop staat bekend om zijn revolutionaire groothandel. Afgezien van het feit dat deze online winkel merken verkoopt waarvan algemeen bekend is dat ze duurdere merken imiteren (bijv. je Minimum bestelling moet 250czk zijn, vind ik absoluut gek. Ik wil lipstick bestellen bij 130czk, maar ik moet andere producten kiezen met een minimum van 120czk. Geen wonder dat velen liever overstappen naar een andere elektronische winkel. Aan de positieve kant biedt Pink Panda een mystery bag, maar dit is eigenlijk een geschenk om te kopen met een verrassing. Vaak zijn er verschillende acties. Een ander voordeel is het brede scala aan cosmetische borstels. Niettemin moet ik een deel van de punten aftrekken voor de verkoop van de “kopieerapparaat” en het minimum. Ik beoordeel de andere e-shop 2/5.

Stone drugstore e-shop (dm, Yves Rocher, Sephora,…

Stone drogisterijen worden aangevuld met hun elektronische winkels. Onder hen is er bijna hetzelfde assortiment dat wordt aangeboden in klassieke winkels.Daarom, als er geen actie in de elektronische winkel, het is dezelfde prijs. Het feit dat ik Verzending toe te voegen aan de prijs van een e-shop, of een vergoeding voor bepaalde soorten betalingen, maakt het beter voor mij als klant om een fysieke winkel te bezoeken. Als voor individuele Winkels, dm is cool en heeft een breed assortiment tegen mooie prijzen. Yves Rocher verkoopt zijn merk direct, hij biedt niets anders aan, het is aan de ene kant leuk. Hun producten, vooral body butter en badcosmetica, zijn niet slecht. 1. Sephora is een van de duurdere parfums. Als er een actie in de elektronische winkel is, is het vooral voor minder populaire werken (paarse en zwarte lippenstift, gek kleurenpalet). Als het gaat om bestsellers, kon ik er geen kopen.
We zijn allemaal verschillend, we hebben allemaal verschillende voorkeuren, we hebben allemaal een subjectieve kijk op dingen. Een e-shop die niet bij mij past, kan bij iemand anders passen. De beoordeling is gebaseerd op mijn ervaring. Ik kan slechts een paar e-shops aanbevelen. Als u nog steeds niet zeker weet of u de diensten van een bepaalde online winkel wilt gebruiken, is er niets eenvoudiger dan de beoordelingen van anderen te controleren.

.